Despre Firma:

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. productia de folie, furtun, saci si pungi;
2. colectarea si valorificarea deseurilor din material plastic.

S.C. PLASTIFLEX S.R.L. activeaza in domeniul fabricarii si reciclarii de materiale plastice din anul 1991. Astfel, beneficiind de o experienta de peste 30 de ani pe piata producatorilor de mase plastice, va asiguram un echilibru perfect intre calitate si profesionalism pe care le garantam prin personalul nostrum specializat si echipamentele performante de care dispunem. De asemenea militam pentru un mediu curat si dorim sa protejam cat mai mult planeta, in acest sens am infiintat si sectorul de reciclare mase plastice in care se lucreaza intens la transformarea rebuturilor in material plastic util si calitativ.
Gama noastra variata de produse ne permite un portofoliu variat de clienti, de fiecare data multumiti de serviciile si calitatea produselor noastre.

Societatea noastra este structurata in urmatoarele sectii specializate:

1.    SECTIA DE PRODUCTIE – sectia de prelucrare a polietilenei
Materie  prima: granule virgine sau granule rezultate din deseurile de folie (productie proprie sau colectate din tara).
Proces: Materia prima este prelucrata in folie, saci sau pungi.
Utilaje folosite: extrudere, masini de taiat si lipit pungi, prese, e.t.c.
Rezultat final: folie, saci, pungi din granula virgina sau regranulata.

2.    SECTIA PVC – sectia de prelucrare a PVC
Materie prima: granule PVC impreuna cu plastifiant (DOPH) si stabilizatori – alesi in functie de tipul de granule cerut.
Proces: Materia prima alaturi de plastifiant (DOPH) si stabilizatori sunt malaxate (omogenizate) si apoi intraduse in granulator.
Utilaje folosite: malaxor, granulator, extruder.
Rezultat final: granule din PVC si furtun simplu sau cu insertie.

3.    SECTIA DESEURI – sectia de prelucrare a deseurilor din material plastic
Materia prima: deseuri din material plastic.
Proces: Materia prima este maruntita, spalata si uscata. Ulterior este transformata in granule.
Utilaje folosite: moara de maruntit, granulator.
Rezultat final: granule PR- intrate in sectia PE rezulta folie de constructii (industriala) si saci.

Echipamente:
Societatea noastra a investit in echipamente performante cu ajutorul carora asiguram o productie rapida si se calitate, realizata in conditii de siguranta de catre specialisti calificati in domeniu.
Personalul muncitor calificat executa lucrari de inalta precizie. De asemenea intretinerea si autoutilarea se executa in atelierele proprii (in procent de 80%) diminuandu-se astfel costurile de productie, ceea ce are un impact vizibil in pretul final al produselor ajunse pe piata.

CERTIFICARE ADR – SACI PERICOL BIOLOGIC

Producem saci galbeni, inscriptionati “Pericol biologic” certificați ADR – IPROCHIM S.A., în conformitate cu Ord.MS nr. 1226/2012 pentru aprobarea Normelor tehnice privind gestionarea deseurilor rezultate din activitati medicale, publicat in Monitorul Oficial nr 855 din data de 18.12.2012